Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

Ένα εργαλείο κατά της κρίσης




Στην Ιαπωνία, αυτού του είδους οι «επιχειρήσεις» είναι πολύ διαδεδομένες. Αλλά στη Γαλλία, και γενικότερα στην Ευρώπη, η Νικίτα Π. πιστεύει ότι ανήκει στους πρωτοπόρους.

Όλα άρχισαν πριν από τρεις μήνες, ένα βράδυ που βαριόταν. Κι επειδή ένα κορίτσι στην ηλικία της δεν μιλά τις κρύες νύχτες του χειμώνα με τον φίλο του για τον Σαρκοζί ή την οικονομική κρίση, η κουβέντα ήρθε στα κιλοτάκια της και το πώς μυρίζουν στο τέλος της ημέρας. Το θέμα την ενδιέφερε, οι παρατηρήσεις του δικού της την ερέθισαν, και κάπως έτσι μπήκε στο Google και πληκτρολόγησε τις λέξεις «άπλυτη κιλότα». Διαπίστωσε τότε ότι πολλές συνομήλικές της, αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες, πουλούσαν τα εσώρουχά τους μέσω Διαδικτύου. Διάβασε τις ιστορίες τους, έψαξε τα μπλογκ τους, αναζήτησε τις μαρτυρίες διαφόρων φετιχιστών, και κατέληξε στο παλιό, καλό, ρητορικό ερώτημα: «Γιατί όχι;».

Η Νικίτα Π. είναι 21 ετών, φοιτήτρια, και η υποτροφία της δεν της φτάνει για να κάνει τη ζωή που θέλει. Κακά τα ψέματα, όμως: δεν άρχισε να πουλάει τα χρησιμοποιημένα κιλοτάκια της για να κερδίσει χρήματα. «Μου αρέσει η επαφή με αγνώστους, η αίσθηση ότι ένας άνδρας στην άλλη άκρη της Γαλλίας θα λάβει ένα εσώρουχο που έχω φορέσει μου φτιάχνει το κέφι», λέει στην ιστοσελίδα Rue89. Ο φίλος της στην αρχή αντέδρασε, αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ, έλεγε, επιπλέον η Νικίτα περνούσε πια πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και δεν ήταν τόσο «φρέσκια» όσο πριν. Σιγά σιγά όμως συνήθισε, άρχισε μάλιστα να τη βοηθά παίρνοντας φωτογραφίες που τις έστελναν στους πελάτες για να τους πείσουν ότι το κιλοτάκι ήταν πράγματι χρησιμοποιημένο.

Από την επιχείρηση αυτή, η Νικίτα κερδίζει σήμερα 300 με 320 ευρώ τον μήνα. Το κιλοτάκι χρεώνεται ανάλογα με τις ημέρες που έχει φορεθεί: ξεκινά από τα 25 ευρώ, συν 5 ευρώ για κάθε επιπλέον ημέρα. Για λόγους υγιεινής, προτιμά να μη φορά ένα κιλοτάκι για περισσότερες από πέντε συνεχόμενες ημέρες. Άλλωστε, όπως βεβαιώνει η σύνταξη της Rue89, μια ημέρα είναι αρκετή για να δώσει μια αρκετά έντονη μυρωδιά. Μπροστά στη μεγάλη ζήτηση, η Νικίτα έφτιαξε κι ένα μπλογκ ώστε να τα βγάζει πέρα με τις παραγγελίες. «Είναι διασκεδαστικό, και ταυτόχρονα σπαστικό», διηγείται. «Το να είσαι υποχρεωμένη να γυρίζεις όλα τα μαγαζιά για να βρεις ένα στρινγκ από μαύρο μετάξι ή μια ροζ κιλότα με άσπρα πουά εξελίσσεται καμιά φορά σε εφιάλτη. Χώρια που αποχωρίζομαι εσώρουχα που αγαπάω πολύ...».

Και οι πελάτες; Πρόκειται για τίποτα διεστραμμένους, στερημένους, άνδρες τέλος πάντων με σεξουαλικά προβλήματα; «Όχι βέβαια. Έχω όλων των ειδών τους πελάτες, στελέχη επιχειρήσεων, οικογενειάρχες, εργένηδες». Είναι και κάποιοι που της ζητούν μια χρησιμοποιημένη σερβιέτα, αλλά αυτοί είναι λίγοι, οι περισσότεροι είναι απολύτως «φυσιολογικοί», η διαστροφή είναι μια τόσο παρεξηγημένη λέξη.


4 Comments:

At 3/2/09 7:46 μ.μ., Blogger Αθήναιος said...

'Αραγε να του σηκώνεται με αυτό του καημένου του μεσήλικα ή το βιάγκρα είναι μονόδρομος;

 
At 4/2/09 1:10 μ.μ., Blogger Μαύρο πρόβατο said...

Με ανάλογες πωλήσεις θα μπορούσε επίσης να αξιοποιηθεί άριστα και οποιοδήποτε κεφάλαιο διασημότητας.
Καταλαβαίνετε τι θραύση θα έκανε πχ ένα αφρικανικό κυλοτάκι της μαντάμ Οκρέντ.
Η ανάδειξη της χυδαιολογίας της παραπάνω πρότασης αφήνεται ως άσκηση στούς επόμενους σχολιαστές, αν υπάρξουν...

 
At 12/2/09 11:30 μ.μ., Blogger Malinka said...

IOUUUUUUUUUUUUUUUU-iou-iou-iou

 
At 30/7/09 3:49 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

色情,色遊戲,聊天室,微風論壇,6k聊天室,85cc免費影片,a片免費看,線上遊戲,080苗栗人聊天室,85cc免費影城,成人遊戲,色遊戲,校園正妹牆,85cc免費影城,免費影片,成人電影,做愛,色情,性愛,台灣論壇,成人遊戲,好玩遊戲,85cc免費影片,愛情小說,A漫,AV,微風論壇,史萊姆,一葉情貼圖片區,好玩遊戲,SEX,A片,a片,情色文學,視訊美女,言情小說,A片,情色遊戲,臺灣情色網,aio,情色,免費視訊聊天,一葉情貼圖片區,走光,成人圖片區,貼圖,A片下載,伊莉,色情,性感影片,情色遊戲,聊天室,hi5 tv,色情網站,美女交友,成人光碟,a片免費看,情色文學

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home