Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2009

Τι να σκέφτεται ο Χου;



Ενα ερώτημα με βασανίζει τον τελευταίο καιρό, και είμαι σίγουρος ότι βασανίζει και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία: τι να σκέφτονται άραγε στην Κίνα για τις ελληνικές εκλογές; Πώς αντιμετωπίζει ο πρόεδρος Χου Τζιντάο την προοπτική πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα; Τι σκοπεύει να κάνει ο πρωθυπουργός Ουεν Ζιαμπάο για να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου;
Αυτά αναρωτιόμουν, κι είπα να αναζητήσω τις απαντήσεις επιτόπου. Με άλλα λόγια, θα βρίσκομαι στην Κίνα - μαζί με άλλους έλληνες και ευρωπαίους δημοσιογράφους - από αύριο μέχρι τις 20 του μήνα. Ελπίζω ότι θα τα λέμε από εκεί. Να είστε όλοι καλά!

3 Comments:

At 9/9/09 3:27 μ.μ., Blogger Αθήναιος said...

Μισέλ, έτσι όπως είσαι συνεχώς κατά φαντασίαν ασθενής και κατά φαντασίαν ετοιμοθάνατος, πρόσεξε μην κολλήσεις καμια γρίπη. Το φαγητό στην Κίνα είναι φριχτό αλλά ως χορτοφάγος δεν έχεις πρόβλημα και με τα γούστα που έχεις στις γυναίκες μπορεί και να βρεις τις Κινεζούλες ελκυστικές, έτσι άστηθες και ξενηστικωμένες που είναι. Γενικά, αυτό το φριχτό μέρος θα σου αρέσει. Μήπως μείνεις για πάντα; :-)

Μοουυυυυυυυτς!

Αναμενουμε ανταποκρίσεις και κείμενα σαν κι αυτά που μόνον εσύ ξέρεις να γράφεις!

 
At 11/9/09 8:17 μ.μ., Blogger Μαύρο πρόβατο said...

Καλό ταξίδι και μην ξεχνάς (εντελώς) οτι έχεις μπλογκ! Περιμένουμε εντυπώσεις και αναλύσεις, από την άλλη άκρη του πλανήτη!

 
At 14/9/09 7:33 π.μ., Blogger Μιχάλης Μητσός said...

Αγαπημένοι μου (δύο) φίλοι, δεν σας ξέχασα, απλώς το blogspot "άνοιξε" όταν έφυγα από το Πεκίνο. Εκεί ήταν αδύνατο να συνδεθώ (ξέρει κανείς γιατί;). Για τον λόγο αυτό δεν προχώρησε και το σχέδιο που είχα στο μυαλό μου για καθημερινή επαφή.
Τώρα είμαστε στην Κουνμίνγκ, πρωτεύουσα της Γιουνάν, στα νοτιοδυτικά της Κίνας. Ο καιρός είναι υπέροχος, το πρόγραμμα εξοντωτικό, το φαϊ πολύ καλό (κι ας λέει ο Αθήναιος, άλλωστε δεν είναι η μοναδική ανακρίβεια στο post του) και να δούμε τι θα τα κάνω όλα αυτά που καταγράφω.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home