Παρασκευή, Οκτωβρίου 15, 2010

Τα όνειρα θα γίνουν καλύτερα

Το ότι ενδεχοµένως µελαγχολήσατε µε τις χθεσινές προβλέψεις του καναδού συγγραφέα Ντάγκλας Κόουπλαντ για την επόµενη δεκαετία δεν αποτελεί δικαιολογία για να µη διαβάσετε τον άλλο µισό κατάλογο. Πάντα από την Τhe Globe and Μail.

21.Η αίσθηση που έχετε για τον χρόνο θα συνεχίσει να κατακερµατίζεται. Τα χρόνια θα µοιάζουν µε ώρες.

22.Θα είναι όλο και πιο εύκολο να εξηγείτε γιατί είστε αυτό που είστε. Αυτό που σήµερα αποκαλούµε «προσωπικότητα» θα εξηγείται µε βάση δοµικές και χηµικές λειτουργίες του εγκεφάλου.

23.Θα εξακολουθούν να µας ενοχλούν οι άνθρωποι που κάνουν λογοπαίγνια, αλλά θα τους αντιµετωπίζουµε µε επιείκεια γιατί θα αποδειχθεί ότι δεν µπορούν από ιατρική άποψη να κάνουν διαφορετικά.

24.Τα όνειρα θα γίνουν καλύτερα.

25.Το να είµαστε µόνοι θα είναι ευκολότερο.

26.Θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αντιµετωπίζετε τη ζωή σας σαν να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στην πραγµατικότητα, η ζωή σας θα ισοδυναµεί µε πόσους φίλους έχετε online.

27.Θα έχετε µεγαλύτερο λόγο για το πόσο µακρά ή βραχεία θέλετε να µοιάζει η ζωή σας. Η αντίληψη του χρόνου έχει να κάνει σε µεγάλο βαθµό µε την αλληλουχία των δραστηριοτήτων σας, την επικάλυψή τους και τα κενά που αφήνετε ανάµεσά τους.

28.Η απόλαυση από τη µουσική θα σπάσει όλους τους ηλικιακούς φραγµούς.

29.Θα νοσταλγήσετε τη δεκαετία του '90 περισσότερο απ' όσο πιστέψατε ποτέ.

30.Οι βλάκες που είναι στα πράγµατα θα δώσουν τη θέση τους σε ακόµη πιο βλάκες. Θα ζείτε σε έναν κόσµο χωρίς βασιλιάδες, µόνο πρίγκιπες, προς τους οποίους η πίστη σας θα έχει κλονιστεί.

31.Οι λέξεις που γεννά η τεχνολογία θα περνούν σε νέες σφαίρες, όπου θα υπακούουν σε διαφορετικούς γραµµατικούς κανόνες.

32.Οι άνθρωποι θα πάψουν να ενδιαφέρονται για το πώς τους βλέπουν οι άλλοι. Οι κατηγορίες στις οποίες µπορεί να ανήκει κανείς θα γίνουν απεριόριστες.

33.Το να ξέρει κάποιος τα πάντα θα γίνει βαρετό.

34.Το ΙΚΕΑ θα αποτελεί ένα όλο και πιο πνευµατικό καταφύγιο.

35.Το µέλλον της πολιτικής είναι η προσεκτική και αποτελεσµατική εµφύτευση στα µυαλά των ψηφοφόρων εικόνων που δεν θα είναι δυνατό να αφαιρεθούν.

36.Θα δαπανάτε πολύ χρόνο ψωνίζοντας online από το κελί της φυλακής σας. Αυτοί θα είναι οι δύο πόλοι της κοινωνίας: τα ψώνια και η φυλακή.

37.Η µετάβαση στη δουλειά θα είναι πλούσια σε προκλήσεις: λακκούβες, εποχικοί σωµατοφύλακες, τρελές κυρίες που σας βρίζουν, κλέφτες οργάνων, επιδειξιοµανείς και πολύς καθαρός αέρας.

38.Οι άνθρωποι που σνοµπάρουν τις νέες τεχνολογίες θα µοιάζουν µε τις χορτοφάγους έφηβες της δεκαετίας του '80

39.Θα γίνουµε πιο πεζοί σε σχέση µε τα σώµατά µας

40.Θα αποδεχθούµε την προφανή αλήθεια ότι εµείς τα προκαλέσαµε όλα αυτά.

3 Comments:

At 15/10/10 7:54 μ.μ., Blogger nasopoulos said...

Εγώ από χωριό είμαι. Αλλά όλα αυτά τα μελλοντολογικά κάτι μου θύμισαν. Είχα πάει πριν λίγα χρόνια στη Φλωρεντία. Ανεβαίνοντας στο τρούλο του καθεδρικού, βλέπω τις τοιχογραφίες που από κάτω ξεκινούσε η κόλαση και ανέβαιναν προς το παράδεισο και με έπιασε σύγκρυο. Πόσο αποκρουστικές και φρικαλέες πρέπει να έμοιαζαν αυτές οι σκηνές εκείνα τα χρόνια; (με τόσα b-movies εμείς εξοικειωθήκαμε στην αηδία).

Κοινώς, χορτάσαμε τρόμο για το μέλλον. Δεν ασχολούμαστε και λίγο να κάνουμε καλύτερο το σήμερα. Εκτός αν είναι όλα υπέροχα, οπότε το αφήνουμε όπως είναι.

 
At 17/10/10 12:06 μ.μ., Blogger Μιχάλης Μητσός said...

Μα γιατί τρόμο; Ο άνθρωπος ρεαλιστής είναι.

 
At 21/8/17 10:54 π.μ., Blogger raybanoutlet001 said...

oakley sunglasses
oakley sunglasses
michael kors handbags
jordan shoes
versace jeans
ugg boots
nike huarache
san antonio spurs jerseys
coach outlet
michael kors outlet online

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home