Τρίτη, Απριλίου 05, 2005

«Tο μόνο που μετράει είναι η φιλία»

Δεν έγινε διάσημη όπως η Τέρι Σκιάβο, παρ' όλο που ήταν κι αυτή σε κώμα για χρόνια. Δεν τη θρήνησαν σαν τον Πάπα, παρ' όλο που έδωσε κι εκείνη τη δική της ηρωική μάχη. Αν όμως υπάρχει Παράδεισος, η Έλενα Σάσα κατέχει εκεί μια περίοπτη θέση.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

4 Comments:

At 5/4/05 11:59 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μερικές φορές απορώ με την επιμονή σας να κοιτάζετε κάτω από το "χαλί", την ώρα που οι περισσότεροι απλώς το πατάνε. Δεν πρέπει να είναι και πολύ εύκολο. Είναι όμως παρήγορο.
P.S. Θα διευρύνω λίγο τη φράση της Έλενα λέγοντας πως το μόνο που μετράει στη ζωή είναι να αγαπάς. Ε, κι άμα στο ανταποδίδουν, ακόμα καλύτερα.

 
At 6/4/05 11:57 π.μ., Blogger Μιχάλης Μητσός said...

Να προσθέσω και μια ατάκα που μου άρεσε πολύ από την τελευταία ταινία του Γούντυ Αλλεν "Μελίντα και Μελίντα": το μόνο που έχει τελικά σημασία είναι ποιον αγγίζω και ποιος διακατέχεται από την επιθυμία να με αγγίξει.

 
At 7/4/05 10:05 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Η ιστορία του άρθρου είναι πραγματικά συγκινιτική και τονίζει με έμφαση τις καταστάσεις στις οποίες οδηγούν τα διάφορα "τείχη". Επίσης, είναι τρομακτικό το πως επαναλαμβάνεται η ιστορία του τείχους στο Ισραήλ σήμερα. Και βέβαια μας θυμίζει πως η Λευκωσία εξακολουθεί σήμερα να χωρίζεται στη μέση από το δικό της "τείχος".

Τέλος,θέλω να πω πως η νέα ταινία του Γούντυ Άλλεν μου άρεσε πάρα πολύ!

 
At 15/4/05 5:19 μ.μ., Blogger πιτσιρίκος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home