Τετάρτη, Απριλίου 27, 2005

Η στήλη (όχι όμως και το blog) θα κάνει για λίγες μέρες διακοπές. Θα είμαστε πάλι μαζί τη Δευτέρα 9 Μαϊου. Καλό Πάσχα!

4 Comments:

At 2/5/05 5:46 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ξέρεις, Who am I?

Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Sir Alex Ferguson στο Ε της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας συνοδεύται από ένα παρασκηνιακό σχόλιο-είδηση. Λίγο πριν την συνάντηση του κ. Τριανταφύλλου ( ο δημοσιογράφος που πήρε την συνένετευξη ) με τον προπονητή της United, η υπεύθυνη επικοινωνίας της United, Tina Williamson, ήταν ανήσυχη. « Συμβαίνει κάτι;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος.
« Ξέρετε, η προηγούμενη φορά που ο κ.Φέργκιουσον έδωσε συνέντευξη σε Ελληνα δημοσιογράφο ήταν σε ένα κύριο με πρασινοκόκκινα γυαλιά που το όνομα του ήταν η επανάληψη μιας μουσικής νότας. Φάφα, Λάλα ...κάπως έτσι τον λέγανε.Δεν ήξερε αγγλικά και είχε μαζί του μεταφραστή, με αποτέλεσμα να αξιοποιήσει τον μισό χρόνο που του παρείχαμε. Ετσι, όταν σε κάποια στιγμή του είπαμε ότι ο χρόνος της συνέντευξης είχε τελειώσει, άρχισε να κλοτσάει καρέκλες και να φωνάζει ότι δεν μπορούμε να του το κάνουμε αυτό γιατί εκείνος είχε πάρει συνέντευξη από τον Κλίντον!! Τον κοιτούσαμε όλοι με ανοιχτό το στόμα! Ελπίζω τουλάχιστον ότι εσείς θα είστε πιο ευγενικός.»

 
At 4/5/05 2:53 μ.μ., Blogger πιτσιρίκος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At 4/5/05 2:54 μ.μ., Blogger πιτσιρίκος said...

Χαζομάρα του να αναφερθεί στον Κλίντον. Έπρεπε να τους πει πως είναι κολλητός του Σταύρου και θα λυνόταν το πρόβλημα.

 
At 4/5/05 8:36 μ.μ., Blogger ΤΑΣΟΣ said...

ΠΑΡΑΚΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ BLOG MOY. ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΗELLO ΦΘΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ-ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG,. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ USER NAME ΚΑΙ CODE KAI META ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ-ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ . ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ?

Please if you wand to offer me help for post digital picture in my blog. I have already down load the programe ΗELLO . I am going to until the selection of picture and after go on until page – screen for creation new blog. I have URL blog. I put user name and code, open page – screen for a minimum seconds and after come back is the page – screen for creation BLOG
where is the mistake ?

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home