Πέμπτη, Μαΐου 19, 2005

Tο στόρυ της ζωής τους

Είναι ειδικοί για τη Μέση Ανατολή. Κρατήθηκαν επί 124 ημέρες όμηροι στο Ιράκ. Και μόλις έβγαλαν ένα βιβλίο με τίτλο «Αναμνήσεις ομήρων» (εκδ. Calmann-Levy). Ένα βιβλίο που αποτελεί μαρτυρία, ρεπορτάζ και έρευνα μαζί.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

8 Comments:

At 19/5/05 1:28 μ.μ., Blogger πιτσιρίκος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 19/5/05 5:23 μ.μ., Blogger Μιχάλης Μητσός said...

E, τώρα μη μου πεις πως εκτός από τον Κάστρο είσαι και με τους Ταλιμπάν...

 
At 19/5/05 7:42 μ.μ., Blogger πιτσιρίκος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 20/5/05 11:44 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τελικά Μιχάλη για να καταλάβουμε και εμείς που παρακολουθούμε τα comments στο blog με το ίδιο ενδιαφέρον (και ίσως μεγαλύτερο;) από το ίδιο το άρθρο, ο «πιτσιρίκος» είναι απλώς provocative ή μήπως agent provocateur ? Τώρα όσο αφορά το περί Κάστρο θέμα, πρέπει να ομολογήσουμε ότι σχεδόν όλοι οι επαναστάτες-ηγέτες ξεκινάνε (την καριέρα τους) έχοντας μια ρομαντική και ουτοπική τελικά αντίληψη για την κοινωνία. Ξεχνάνε όμως ότι ο άνθρωπος διατηρεί και κυριεύεται από γενετήσια ένστικτα, και ουσιαστικά αδιαφορεί για την ευημερία των άλλων και γενικά για την κοινωνία όπου ζει.

 
At 20/5/05 12:38 μ.μ., Blogger Μιχάλης Μητσός said...

Απ'ό,τι κατάλαβα, κατηγορούμαι ανοιχτά ότι υποδύομαι τον Πιτσιρίκο για να αυξήσω την αναγνωσιμότητα του blog. Διαμαρτύρομαι έντονα και καλώ τον Πιτσιρίκο να διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις άθλιες φήμες. Στην ανάγκη, ας πετάξει και την ηλεκτρονική του μπούρκα!

 
At 20/5/05 2:10 μ.μ., Blogger πιτσιρίκος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
At 20/5/05 2:29 μ.μ., Blogger Μιχάλης Μητσός said...

Ωστε το blog μεταφράζεται "ιστολόγιο"; Πες το χριστιανέ μου τόσον καιρό που βασανίζομαι. Μήπως ενδιαφέρεσαι να γίνεις βοηθός μου; Πληρώνει η αστική εφημερίδα. Αλλά ξέχασα, είσαι το alter ego μου.

 
At 20/5/05 2:36 μ.μ., Blogger πιτσιρίκος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home