Δευτέρα, Απριλίου 18, 2005

Mια θάλασσα δυνατοτήτων

Η διαπίστωση είναι κοινή: μετά τα σαράντα, ανοίγεται μπροστά μας μια «θάλασσα δυνατοτήτων». Αλλοι όμως φοβούνται μην πνιγούν κι άλλοι ξανοίγονται στα βαθιά.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

1 Comments:

At 18/4/05 11:15 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Ξέρω κι'εγώ μερικούς "νέους" της εποχής μας πραγματικά γενναίους.Τί άλλο θα μπορούσαν να κάνουν άραγε αφού έχουν δοκιμάσει τίς άλλες λύσεις και δέν τους "βγήκαν"? Τώρα άν έφταιγαν τα λιμάνια ή τί έκαναν αυτοί όταν ξεμπαρκάρισαν αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ακούν και απο την άλλη τις ιστορίες των στεργιανών και προτιμάνε το κολύμπι απο το φτυάρι (ή το γκασμά).Πώς λοιπόν κι'αυτοι να πορευτούν? Η φρεσκάδα ή ενεργητικότητα και ή δίψα για ζωή(και η όρεξη για δουλειά) λίγο πολύ επιβάλονται την σήμερον ημέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να έχουν καί κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή αιτία. Ειμαστε φρέσκιοι και γεματοι ζωντάνια έτσι. Ετσι μας αρέσει. Τί να κάνουμε δηλαδή? Μπορεί και να μας παρεξηγήσουν, να μας περάσουν για φρικιά, επικίνδυνους, απροσάρμοστους ή κάτι άλλο όχι καλό τέλος πάντων.Λίγο η ανασφάλεια λίγο ή φόβοι μας πραγματικοί ή της φαντασίας μας "επιλέγουμε" ζωντάνια, ανανέωση και κόσμο. Ναί! να βλέπουμε κόσμο κατα προτίμηση νέους μοντέρνους καί μονίμως ευημερούντες ως πρός το image φυσικά. Στο κάτω κάτω αυτό μπορούμε να δούμε αυτό μας ενδιαφέρει. Παρακάτω , τί ψάχνεις να βρείς αλλάζει, ή θα το αλλάξουμε εμείς?
Λέω κι'εγώ τώρα βαρια και άνετα και συμβουλευτικα και μαζί-σας-είμαι-βρε-παιδιά: μήπως έτσι σιγά-σιγά και με το μαλακό ας πούμε να δοκιμάσουμε να το δουλέψουμε λίγο το πράμα. Να ενδιαφερθούμε λίγο περισσότερο,λίγο δηλαδή.Τά αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά.Κερδισμένοι θα βγείτε καί εσείς καί οί άλλοι Υπάρχει μία πολύ μεγάλη πιθανότητα να σας "βγεί". Τι? Οχι? Καλά, Ξέρετε εσείς.. Ισως αυτό να προσπαθήτε να κάνετε τελικά.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home